Mobile enheter med Prime Video-appen

Prime Video-appen er tilgjengelig for enheter med Android og iOS.

Note: Støttede funksjoner varierer avhengig av den spesifikke modellen og konfigurasjonen på enheten som brukes. Ikke alle Prime Video-titler støtter alle funksjonene.

Android-enheter

• Videokvalitet på strømmingen – opptil Ultra HD
  • Lydkvalitet – opptil 5.1 surround sound, Dolby Atmos
  • Undertekster – Ja
  • Live-strømming – Ja (på den nyeste Prime Video-appen)
  • Lydbeskrivelser – Ja
  • Støtte for direkteannonse – Ja (på den nyeste Prime Video-appen)
  • Annonsestøttede kanaler – Ja (på den nyeste Prime Video-appen)
  • Nettsted for støtte – https://support.google.com/android/

iOS-enheter (iPhone, iPad og iPod Touch)

• Videokvalitet på strømmingen – opptil HD
  • Lydkvalitet – stereo
  • Undertekster – Ja
  • Lydbeskrivelser – Ja
  • Live-strømming – Ja (på den nyeste Prime Video-appen)
  • Støtte for direkteannonse – Ja (på den nyeste Prime Video-appen)
  • Annonsestøttede kanaler – Ja (på den nyeste Prime Video-appen)
  • Nettsted for støtte – https://support.apple.com