Ukjente belastninger på Prime Video

Det er flere grunner til at du kanskje ikke vil gjenkjenne en belastning.

Hvis du ikke gjenkjenner en belastning, kan du sjekke om:

• Et Amazon Prime-medlemskap eller Prime Video-abonnement ble fornyet. For mer informasjon, gå til Konto og Innstillinger.
  • Et Prime Video Channel-abonnementet ble fornyet.
  • En bestilling ble gjort av et/en barn, ektefelle, venn eller kollega med tilgang til kortnummeret ditt. For å redusere risikoen for utilsiktede kjøp kan du konfigurere begrensninger på Prime Video for Web, Android eller iOS.
  • Ytterligere kort er tilknyttet kreditt- eller debetkontoen.

Hvis belastningen ikke forklares av noen av disse situasjonene, kan du kontakte oss og ha følgende informasjon tilgjengelig:

• Fullfør kredittkortnummer for kort som er tilknyttet kontoen som viser belastningen. Ikke send disse opplysningene til oss i chatt eller e-poster, med mindre vi spesifikt ber om dette.
  • Dato for belastning.
  • Belastningsbeløp.
  • Ditt navn, e-postadresse og telefonnummer.