Hvordan starter jeg et videoparty i en nettleser?

Alle Prime Video-kunder kan opprette et videoparty.

1. Bla gjennom titler som du ville gjort når du ser titler på egen hånd. Titler som er inkludert i Amazon Prime eller Prime Video, er kun tilgjengelige for Amazon Prime-medlemmer eller Prime Video-abonnenter. Ikke-Prime-medlemmer og Prime Video-abonnenter blir bedt om å registrere seg (eller ta en gratis prøveversjon, hvis de er kvalifisert) for å få tilgang til titler inkludert med Prime eller Prime Video. Kunder som ønsker å være vert for eller delta i et videoparty for titler som er tilgjengelige for utleie eller kjøp, trenger bare leie eller kjøpe den tittelen for å kunne delta. Live-innhold og innhold fra Prime Video Channels er for øyeblikket ikke tilgjengelig for videopartyer.
  2. Velg Videoparty fra informasjonssiden.
  3. Skriv inn et ønsket brukernavn under Chat-navn.
  4. Klikk på Opprett videoparty for å generere en videoparty-kobling.
  5. Inviter venner med ikonet «Del» eller velg Kopier kobling for å dele den via tilgjengelige tredjepartsapplikasjoner.

Du kan invitere opptil 100 deltakere. Alle med en gyldig invitasjonskobling kan bli med på et videoparty. De må imidlertid befinne seg i landet ditt og ha tilgang til innholdet som deles, enten gjennom abonnement eller via leie eller kjøp. Verter kan fjerne en videopartydeltaker etter eget skjønn.

Merk: Videopartyer kan ses via Prime Video-appen på støttede Fire TV-enheter i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada, Prime Video-appen for utvalgte nettbaserte enheter, i tillegg til Android-mobiltelefoner, Android-nettbrett , Fire Tablet, iPhone og iPad. Du kan også få tilgang til Prime Video-videopartyer på skrivebord-nettlesere, bortsett fra Microsoft Internet Explorer og Apple Safari.