Hvem har tilgang til et Prime Video videoparty?

Alle Prime Video-kunder kan bli med i eller opprette et videoparty.

Alle Prime Video-kunder fra samme land som verten kan bli med i et videoparty så lenge de har en gyldig invitasjonskobling og tilgang til kvalifiserte titler som er inkludert i et Amazon Prime-medlemskap/Prime Video-abonnement, eller Prime Video-titler de har kjøpt eller leid. Både verten og deltakerne må individuelt kjøpe eller leie titler som ikke er inkludert i et Amazon Prime-medlemskap/Prime Video-abonnement til videopartyet. Prime Video-videopartyet er for øyeblikket utilgjengelig for Prime Video Channels og direktesendinger.

Merk: Videopartyer kan ses via Prime Video-appen på støttede Fire TV-enheter i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada, Prime Video-appen for utvalgte nettbaserte enheter, i tillegg til Android-mobiltelefoner, Android-nettbrett , Fire Tablet, iPhone og iPad. Du kan også få tilgang til Prime Video-videopartyer på skrivebord-nettlesere, bortsett fra Microsoft Internet Explorer og Apple Safari.