Konfigurere begrensninger i Prime Video på Android

Prime Video-begrensninger lar deg begrense avspilling av innhold på Prime Video-enheter.

Fire TV-enheter har sine egne innstillinger for foreldrekontroll.

Slik konfigurerer du begrensninger:

• I Prime Video-appen for Android velger du Profiler-ikonet øverst på skjermen, og deretter Innstillinger-ikonet. Der velger du Foreldrekontroll og deretter Visningsbegrensninger.
  • Velg en aldersbegrensning og enhetene du vil den skal gjelde for, og klikk påLagre.
    Merk: Begrensninger gjelder kun enheten de er konfigurert for.