Hva er et Prime Video Watch Party?

I et Prime Video videoparty kan du chatte og se på kvalifiserte titler/innhold med venner og familie virtuelt.

Med videoparty kan du chatte med opptil 100 venner i samme land mens dere ser filmer og TV-serier sammen via Internett. For innhold som er inkludert i Amazon Prime-medlemskapet eller Prime Video-abonnementet ditt, trenger du et Amazon Prime-medlemskap eller Prime Video-abonnement for å starte eller bli med i et videoparty. Du kan også velge å bruke videoparty til å se innhold som er tilgjengelig for kjøp eller leie med venner og familie. Hver deltaker må kjøpe eller leie videoen, på samme måte som når de ser den på egen hånd.

Merk: Videopartyer kan ses via Prime Video-appen på støttede Fire TV-enheter i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada, Prime Video-appen for utvalgte nettbaserte enheter, i tillegg til Android-mobiltelefoner, Android-nettbrett , Fire Tablet, iPhone og iPad. Du kan også få tilgang til Prime Video-videopartyer på skrivebord-nettlesere, bortsett fra Microsoft Internet Explorer og Apple Safari.