1. Min konto

Laste ned Prime Video-titler

Du må ha en Fire Tablet eller Prime Video-appen for iOS, Android, macOS eller Windows 10 for å laste ned Prime Video-titler.

Du laster ned Prime Video-titler ved å åpne Prime Video-appen på enheten og finne tittelen du ønsker å laste ned. I Prime Video-appen for Android og Windows 10 kan du velge hvor du vil lagre nedlastede titler. Vi anbefaler ikke at nedlastinger lagres på USB-tilkoblede stasjoner.

• For filmer: Velg alternativet for å laste ned tittelen fra informasjonssiden.
  • For TV-serier: Det er mulig å laste ned hele sesongen. Velg nedlastingsikonet i listen over episoder for å laste ned individuelle episoder.
    For øyeblikket kan du ikke spille av nedlastet innhold via Chromecast eller Airplay. Avspilling i frakoblet modus på en TV er mulig med enheter som støtter dette, og ved bruk av egnede adaptere.