1. Min konto

Installere Prime Video på enhetene dine

Du kan bruke Prime Video-appen til å se på Prime Video.

Prime Video-appen er tilgjengelig på en rekke TV-er, Amazon-enheter, mobile enheter, Blu-ray-spillere, spillkonsoller og mediestrømmeenheter.

1. Åpne appbutikken på enheten for å laste ned og installere Prime Video-appen.
  2. Åpne Prime Video-appen.
  3. Registrer enheten ved å velge Registrer på Amazon-nettstedet. Du blir tildelt en kode som du må angi på et oppgitt nettsted.
    Noen enheter viser en QR-kode for å skanne med mobilenheten din, eller har muligheten til å Logge på og begynne å se ved hjelp av Amazon-kontoinformasjonen din.