Slå på undertekster eller bildetekster i Prime Video på nett, Amazon-enheter og mobile enheter

Aktiver undertekster eller teksting under avspilling av en støttet tittel på Amazon-nettstedet, Amazon-enheter, mobiltelefoner og nettbrett.

1. Ved avspilling av en tittel som støtter undertekster eller bildetekster, velger du undertekster- ikonet fra avspillingsmenyen. Du må kanskje trykke på skjermen på enheten for å få tilgang til denne menyen.
  2. Velg undertekstene eller bildetekstene du ønsker å se. Hvis undertekster er tilgjengelige, indikeres dette av undertekster- ikonet. På noen enheter kan du tilpasse størrelse og farge på undertekstene via menyen for Undertekstinnstillinger. Forhåndsinnstillinger kan også opprettes og velges hvis enheten din støtter dette.

Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.