Slå på undertekster eller bildetekster i Prime Video på nett, Amazon-enheter og mobile enheter

Aktiver undertekster eller bildetekster under avspilling på en støttet tittel på Amazon-nettstedet, Amazon-enheter, mobiltelefoner og nettbrett.

1. Ved avspilling av en tittel som støtter undertekster eller bildetekster velger du ikonet fra avspillingsmenyen. Du må kanskje trykke på skjermen på enheten for å få tilgang til denne menyen.
  2. Velg undertekstene eller bildetekstene du ønsker å se. Hvis undertekster er tilgjengelige, indikeres dette av ikonet. På noen enheter kan du tilpasse størrelse og farge på undertekstene via menyen for Undertekstinnstillinger. Forhåndsinnstillinger kan også opprettes og velges hvis enheten din støtter dette.

Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative spor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.