1. Min konto

Problemer med å spille av Prime Video-titler

Dette gjør du hvis du ikke kan spille av Prime Video-titler, eller hvis du ser feilkoder som 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7230, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003 eller 9074.

• Lukk Prime Video-appen på enheten (eller i nettleseren hvis du ser via en PC) og start den på nytt.
  • Start datamaskinen eller den tilkoblede enheten på nytt.
  • Kontroller at enheten eller nettleseren er oppdatert.

For å få oppdateringer av Chrome-nettleseren skriver du inn chrome://settings/help i adressefeltet, og dette utløser et automatisk søk etter oppdateringer. Du kan også klikke på menyikonet, klikke på «Hjelp», og deretter klikke på «Om Google Chrome» for å se etter oppdateringer.

For oppdateringer av Firefox-nettleseren klikker du på menyikonet, deretter på «Hjelp», og deretter på «Om Firefox», for å utløse en oppdateringskontroll.

For å oppdatere Fire Tablet-enheter åpner du Innstillinger-menyen og velger Enhetsalternativer > Systemoppdateringer > Oppdateringer: Sjekk nå.

For å oppdatere Fire TV-enheter åpner du Innstillinger-menyen og velger Min Fire TV > Om > Se etter systemoppdatering.

• Kontroller at du ikke bruker samme konto på flere enheter – du kan kun strømme samme tittel på to enheter samtidig.
  • Kontroller at eksterne enheter er koblet til TV-en eller skjermen din ved hjelp av en HDMI-kabel som er kompatibel med HDCP 1.4 (for HD-innhold) eller HDCP 2.2 (for UHD- og/eller HDR-innhold).
  • Sett annen Internett-aktivitet på pause – særlig hvis andre enheter bruker nettverket samtidig.
  • Sjekk Internett-tilkoblingen din. Du må kanskje starte den tilkoblede enheten og/eller ruteren på nytt.
  • Hvis du kan koble til Internett med andre enheter, bør du oppdatere DNS-innstillingene på enheten du vil koble til. Ta kontakt med enhetens produsent for å få mer informasjon.
  • Deaktiver VPN- eller proxy-servere.