Problemer ved bruk av Prime Video Watch Party

Dette gjør du dersom du opplever feil mens du bruker Prime Video Watch Party-funksjonen.

Dersom du har problemer med å bruke Prime Video-videopartyfunksjonen, bør du sikre at følgende forutsetninger er oppfylt:

• Du bruker den nyeste versjonen av Prime Video-appen (på den tilkoblede enheten eller på Android-mobiltelefoner, Android-nettbrett, Fire Tablet, iPhone eller iPad, eller en støttet Fire TV-enhet i Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Brasil, Australia, India og Canada.)
  • Nettleseren din er oppdatert (legg merke til at nettleserne Safari og Internet Explorer ikke støttes)
  • Deltakere som prøver å få tilgang til et videoparty, må befinne seg i samme land som videopartyets vert.
  • Du strømmer en tittel som er inkludert i Amazon Prime-medlemskapet eller Prime Video-abonnementet ditt, eller som du har leid eller kjøpt via abonnementet. Verten og alle deltakerne må ha et Amazon Prime-medlemskap / Prime Video-abonnement eller leie/kjøpe innholdet før de kan bli med i videoparty.
  • Du bruker ikke VPN.
  • Kontroller at du ikke bruker samme konto på flere enheter – du kan kun strømme samme tittel på to enheter samtidig.
  • Kontroller at du er logget på riktig konto og at du har tilgang til å se tittelen utenom et videoparty.
  • Videopartyet er ikke fullt. For øyeblikket er det en maksimumsgrense på 100 deltakere i et enkelt videoparty.