Problemer ved bruk av Prime Video Watch Party

Dette gjør du dersom du opplever feil mens du bruker Prime Video Watch Party-funksjonen.

Dersom du har problemer med å bruke Prime Video Watch Party-funksjonen, bør du kontrollere at følgende forutsetninger er oppfylt:

• Du bruker nettleser på en datamaskin (nettleserne Safari og Internet Explorer (IE) støttes ikke). Prime Video Watch Party er ikke tilgjengelige på andre enheter (f.eks. Fire TV, smart-TV-er, spillkonsoller, tilkoblede mediespillere, mobiltelefoner og nettbrett).
  • Du befinner deg i samme land som verten av Watch Party.
  • Du strømmer en tittel som er inkludert med Amazon, eller er tilgjengelig for leie eller kjøp, som du har leid eller kjøpt. Verten og alle deltakerne må ha et Amazon Prime-medlemskap/Prime Video-abonnement eller leie/kjøpe innholdet før de kan bli med i Watch Party.
  • Du bruker ikke VPN.
  • Kontroller at du ikke bruker samme konto på flere enheter – du kan kun strømme samme tittel på to enheter samtidig.
  • Kontroller at du er logget på riktig konto og at du har tilgang til å se tittelen utenom et Watch Party.
  • Watch Party-et er ikke fullt. For øyeblikket er det en maksimumsgrense på 100 deltakere i et enkelt Watch Party.