1. Min konto

Autumn Nations Series (Rugby) – støtte

Dette gjør du hvis du har problemer med å se direktesendinger fra Autumn Nations Series på Prime Video.

Spørsmål og svar

1) Må jeg betale ekstra for å se Autumn Nations Series på Prime Video?

Prime-medlemmer i Storbritannia (England, Skottland, Wales og Nord-Irland) og Irland kan se Autumn Nations Series-rugby på Prime Video uten ekstra kostnader. Ikke-Prime-medlemmer kan starte en 30-dagers gratis prøveperiode på Prime (£ 8,99/måned eller £ 95/år), eller Prime Video-abonnementet vårt (£ 5,99/måned). For mer informasjon kan du gå til www.amazon.co.uk/primevideo.

2) Hvilke kamper vil være tilgjengelige på Prime Video?

Autumn Nations Series starter 29. oktober 2022, og avholdes over fem helger. Prime-kunder i Storbritannia og Ireland vil ha tilgang til alle 21 planlagte kamper. Alle kampene vil bli sendes direkte og eksklusivt på Prime Video (Irlands hjemmekamper er medeksklusive i Irland). Besøk https://www.amazon.co.uk/b/?node=22172910031 for å se den fullstendige tidsplanen for direktesendingene.

3) Hvor kan jeg se kamper jeg har gått glipp av?

Kamprepriser og høydepunkter vil være tilgjengelig kort tid etter slutten av hver kamp.

4) Hvor kan jeg se direktesendt rugby-dekning?

Gå til Prime Video-appen på enheten din, og du vil se kamper som kommenteres under «direktesendinger og kommende arrangementer», eller du kan gå til Amazons hjemmeside og klikke på Prime Video hvor du vil se en kobling til «direktesendinger og kommende arrangementer». Du kan også gå til Prime Video-appen (eller Amazon-hjemmesiden) og søke etter «Rugby».

5) Kommer alle kampene med kommentatorer?

Ja. Det vil være en full kommentar for hver kamp. I tillegg vil våre walisiske kunder kunne se dedikert walisisk språkdekning av walisiske kamper. Et naturlig Atmos-alternativ vil også være tilgjengelig via lydinnstillingene, slik at du kan skreddersy den direktesendte kringkastingsopplevelsen.

6) Kan jeg få tilgang til alternative lydalternativer?

Standardlydalternativet er merket engelsk, mens Stadium FX er ekte stadionlyd. Walisiske kunder vil kunne se dedikert walisisk språkdekning av Wales-kamper. Følg disse trinnene mens du er i videospilleren for å vise lydalternativer og velg Stadium FX:

• På Web, Android-telefoner og -nettbrett, Fire Tablet, Alexa-enheter, iPhones og iPads, går du til taleboblen.
  • Trykk på menyknappen på fjernkontrollen på Fire TV, og velg deretter Lyd.
  • På Apple TV sveiper du ned på fjernkontrollen for å vise menyen, og deretter velger du Lyd.
  • På enkelte stueenheter trykker du opp på fjernkontrollen for å hente opp spillerkontrollene, og deretter trykker du opp igjen for å få tilgang til Lyd-menyen.
  • På andre stueenheter kan du velge lydsporet ditt på kampsiden fra Lyd-fanen (engelsk for standardlyd med kommentar- og tilskuerlyd, og Stadium FX for den virkelige stadionlyden med kommentarer).

7) Jeg mottar en posisjonsfeil når jeg prøver å se en kamp.

Autumn Nation Series er tilgjengelig for kunder basert i Storbritannia og Irland. Vi har ikke kringkastingsrettigheter i andre land. Kunder i Irland vil være i stand til å få tilgang til strømmen hvis innenfor EU. Andre internasjonale plasseringer støttes ikke. Prime Video-strømming støttes ikke gjennom Virtual Private Network (VPN) eller proxy-tilkoblinger. Om du vil se Prime Video, må du deaktivere disse tjenestene for enheten din eller prøve å bytte til en annen tilgjengelig tilkobling.

8) Jeg er i Irland, men har fortsatt ikke tilgang til rugby-dekningen. Hva kan jeg gjøre?

Hvis du prøver å få tilgang til Autumn Nations Series via nettleser i Norge, må du gå til PrimeVideo.com. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte oss ved å klikke på «Start chat»- eller «Ring meg»-knappen nederst på denne siden.

9) Kan jeg se rugby-kamper mens jeg reiser?

Prime-medlemmer bosatt i Irland vil ha muligheten til å se direktesendte rugbykamper, repriser og høydepunkter mens de reiser innenfor EU. Andre internasjonale plasseringer støttes ikke.

10) Jeg har problemer med strømmingen, hva kan jeg gjøre?

Kontroller først enhetens båndbredde/netthastighet. Prime Video anbefaler en minimal nedlastningshastighet på 1 Mbps for SD og 5 Mbps for HD. Prime Video strømmer med høyest mulig kvalitet basert på båndbreddehastigheten som er tilgjengelig. Hvis du opplever problemer med at videoen «rister» eller har mye bevegelsesvibrering, anbefaler vi at du slår av bevegelsesinnstillingen på TV-en din. Denne innstillingen har kanskje et annet navn, avhengig av TV-produsenten. Noen eksempler på bevegelsesinnstillinger er Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Ta kontakt med oss om du fortsatt har problemer.

11) Hvilke enheter støtter dere, og hvorfor kan jeg ikke lenger se direktesendt sport på min mobile iOS- eller Android-enhet?

Direktesendt sport støttes på Amazon-enheter slik som Fire TV og Fire Tablet, i nettlesere og på mer enn 650 tilkoblede enheter via Prime Video-appen, inkludert kompatible spillkonsoller (PS3, PS4, PS5, Xbox One), set-top-bokser og mediespillere (f.eks. Google Chromecast, BT TV, Sky Q, NOW TV, TalkTalk TV, Virgin TV, Roku og Apple TV), Smart-TV-er, Blu-ray-spillere, nettbrett og mobiltelefoner som kjører iOS eller Android.

Følgende enheter støtter ikke direkteavspilling på Prime Video, og du vil derfor ikke kunne se på disse:

• LG Hawaii TV: visse LG TV-er fra 2015 og tidligere
  • Sony Bravia TV: visse Bravia TV-er fra 2015 og tidligere
  • Sony Bravia Blu-Ray-spillere
  • Roku: 2014 og tidligere Roku-enheter (unntatt Roku 3, som støttes)
  • Xbox 360-spillkonsoll
  • Nintendo Wii- og Wii U-spillkonsoll.

Hvis du ikke kan se direktesendt sport på enheten din, må du oppdatere appen til nyeste versjon. Android-brukere: Åpne appen Google Play Store, søk etter «Prime Video», og trykk deretter på «Oppdater». iOS-brukere: Åpne App Store, søk etter «Prime Video», og trykk på «Oppdater».

12) Kan jeg spole tilbake, sette på pause og spole fremover på enheten min?

Tilbakespoling, pause og spol fremover er tilgjengelig på Android-/iOS-mobiler, nettet (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV, Apple TV (3. gen.) og utvalgte smart-TV-er. Bruk knappene for «Se fra begynnelsen» på informasjonssiden eller i avspilleren for å se kampen fra avspark.

13) Hvordan kan jeg slå undertekster av og på?

Du kan slå undertekster av og på ved å velge «CC»-ikonet i avspillingskontrollene dine. For enkelte enheter ser undertekst-ikonet ut som en dialogboks, eller det kan vises som et menyalternativ under «Undertekster» på videoens informasjonsside.

14) Hvordan kan jeg oppdatere Fire TV Stick-appene?

Du kan oppdatere appene automatisk ved å gjøre følgende: 1. Gå til Innstillinger og velg Applikasjoner. 2. Gå til App Store. 3. Si JA til å oppdatere applikasjoner automatisk. Dersom dette er stilt inn på Nei, vil du få opp oppdateringsalternativer for hvert enkelt app-ikon i app-biblioteket ditt. Slik synkroniserer du de kompatible appene på Amazon Fire TV-enheten med skyen: Gå til Innstillinger > Min konto > Synkroniser Amazon-innhold.

15) Kan jeg se kampene i puber eller barer?

Sjekk med din lokale pub, siden tilgjengelighet kan variere avhengig av deres oppsett. Sky vil gi tilgang til kamper for forretningslokaler og klubber i Storbritannia og Irland. For mer informasjon, besøk https://sky.com/business/autumnnations.

16) Hvilken annen informasjon er tilgjengelig?

Besøk hjelpesidene våre her . For ytterligere hjelp kan du ta kontakt med oss.