1. Min konto

Velg alternative lydspor eller lydbeskrivelser i Prime Video på tilkoblede enheter

Mange Prime Video-titler inneholder flere lydspor, inkludert alternative språk eller lydbeskrivelser.

1. Under avspilling av tittelen, trykk opp på fjernkontrollen og velg deretter tale og språk. Velg lydsporet du ønsker fra den tilgjengelige listen. Spor med lydbeskrivelser inneholder teksten [Audio Description] i sporets navn.

Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative lydspor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse funksjonene. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.