Wat is Prime Video?

Hier vind je meer informatie over Prime Video en wat je nodig hebt om toegang tot de service te krijgen.

Prime Video biedt toegang tot digitale films en tv-series met een maandlidmaatschap.

Prime Video is beschikbaar in meer dan 200 landen en regio's. Je hebt alleen een Amazon-account, een Prime Video- of Amazon Prime-lidmaatschap en een compatibel verbonden apparaat nodig.

Ga voor beschikbare lidmaatschapsopties naar primevideo.com. Ga voor meer informatie naar Informatie over Prime Video-lidmaatschappen.

Met een in aanmerking komend lidmaatschap kun je films en tv-series van de Prime Video-website op je computer bekijken of via de Prime Video-app. De Prime Video-app is beschikbaar op de volgende apparaten:

• Android-smartphones en -tablets
  • iOS-apparaten (iPhone, iPad en iPod touch)
  • Apple TV
  • Smart tv's (ondersteunde modellen van Samsung, Sony en LG)
  • Fire TV Stick Basic Edition
  • Fire-tablets
  • PlayStation-consoles
  • Xbox One-consoles

Ga voor meer informatie over manieren om te kijken naar Prime Video op je apparaat installeren.

Je kunt bladeren door titels die met Prime Video te bekijken zijn, via de Prime Video-website of rechtstreeks op jouw apparaat.

De Prime Video-website en appinterface zijn in de volgende talen beschikbaar:

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Nederlands, Pools, Hindi, Deens, Zweeds, Noors, Tamil, Telugu.

Voor veel Prime Video-titels kun je kiezen uit ondertiteling en nasynchronisatie bij het afspelen van video's in de volgende talen:

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Japans, Nederlands, Pools, Hindi, Deens, Zweeds, Noors, Tamil, Telugu.

De Prime Video-selectie wordt voortdurend vernieuwd en bevat populaire films en tv-series, Amazon Originals en meer. Ga voor meer informatie naar Prime Video kijken.