Problemen op je Fire Tablet oplossen

Als er problemen zijn met het bekijken van Prime Video-titels op je Fire Tablet, kunnen deze oplossingen mogelijk helpen.

Hier zijn enkele dingen die je kunt proberen:

Notitie: Toegang tot Prime Video op Fire Tablets is momenteel alleen beschikbaar voor klanten met een Amazon Prime-account op Amazon.ca, Amazon.fr, Amazon.it en Amazon.es. Ga voor meer informatie naar Informatie over Prime Video-lidmaatschappen.

Start je apparaat opnieuw op

Veel streamingproblemen worden veroorzaakt door problemen met je internetverbinding of een lage beschikbare bandbreedte en hebben niets te maken met de Prime Video-service.

Als je je apparaat, internetmodem en router opnieuw opstart, kun je de meeste terugkerende verbindingsproblemen oplossen.

Controleer de apparaatsoftware

Controleer of de software van je Fire Tablet actueel is:

1. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op Meer of Instellingen.
  2. Tik op Apparaatopties en op Systeemupdates.

Wis de app-gegevens

Als je de appgegevens van de Video-app wist, kun je veel terugkerende afspeelproblemen met je Fire Tablet oplossen.

Belangrijk: Als je gegevens wist, worden alle op je apparaat gedownloade Prime Video-titels verwijderd.

App-gegevens wissen:

Op Kindle Fire HD- en Kindle Fire HDX-tablets

1. Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tik op Meer of Instellingen.
  2. Tik op Toepassingen en op Geïnstalleerde toepassingen of Alle toepassingen beheren.
  3. Selecteer Alle toepassingen in het vervolgkeuzemenu en open Video.
  4. Tik op Geforceerd stoppen en op Gegevens wissen.
  5. Start je apparaat opnieuw en probeer de video weer af te spelen.

Op Fire HD- en Fire HDX-apparaten

1. Veeg van boven naar beneden op je scherm en tik op Instellingen.
  2. Tik op Apps en games en op Alle toepassingen beheren.
  3. Veeg van rechts naar links om alles weer te geven en open Video.
  4. Tik op Geforceerd stoppen en op Gegevens wissen.
  5. Start je apparaat opnieuw en probeer de video weer af te spelen.
Tip: Probeer deze stap als je een foutbericht ziet, bijvoorbeeld "fout 13."