De taal voor Prime Video wijzigen

Hier vind je informatie over hoe je de taal voor de Prime Video-website en mobiele apps wijzigt.

De taal wijzigen

De PrimeVideo.com-website en de Prime Video mobiele apps zijn in de volgende talen beschikbaar:

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Nederlands, Pools, Hindi, Deens, Zweeds, Noors, Tamil, Telugu.

Op de PrimeVideo.com website:

1. Ga naar de pagina Account en instellingen
  2. Selecteer de gewenste taal op de tab Taal

In de Prime Video mobiele apps:

1. Open de Prime Video-app
  2. Ga naar de pagina Instellingen
  3. Tik op Taal en selecteer de gewenste taal

Notitie: De Prime Video-app wordt bij de eerste keer starten automatisch weergegeven in de taal die je momenteel op het apparaat gebruikt. Je kunt de app op elk gewenst moment in een andere taal weergeven.

Verwante Help-onderwerpen

Schakel ondertitels & Multi-taal voor Audio in