1. Mijn account

Wat is Prime Video Mobile Edition?

Prime Video Mobile Edition is een abonnement dat alleen voor één mobiel apparaat beschikbaar is in bepaalde landen via externe partners en in India rechtstreeks bij Amazon.

Klanten met een abonnement op Prime Video Mobile Edition kunnen Prime Video-content alleen in standaarddefinitie streamen via de Prime Video-app in Android of iOS.

Als je content wilt bekijken op een bredere selectie apparaten of in een hogere definitie, moet je upgraden naar een gewoon Prime Video-abonnement of Amazon Prime-lidmaatschap (indien beschikbaar). Klanten in India kunnen ook upgraden naar een Prime Lite-abonnement.