1. Mijn account

Beperkingen voor Prime Video configureren op iOS

Met beperkingen voor Prime Video kun je het afspelen van content op je Prime Video-account en -apparaten beperken.

Fire TV-apparaten hebben hun eigen instellingen voor ouderlijk toezicht.

Beperkingen configureren:

• Tik in de Prime Video-app voor iOS op het pictogram Profielen boven aan het scherm en tik vervolgens op het pictogram Instellingen. Selecteer Ouderlijk toezicht en vervolgens Weergavebeperkingen.
  • Selecteer een leeftijdsrestrictie en de apparaten waarop je deze wilt toepassen en klik op Opslaan.
    Opmerking: Weergavebeperkingen zijn alleen van toepassing op de apparaten waarvoor ze zijn ingesteld. Aankoopbeperkingen zijn van toepassing op alle profielen in je account.