Een Prime Video-pincode instellen

Een Prime Video-pincode beperkt de mogelijkheid om content te kopen of te bekijken op een individueel apparaat.

Fire TV-apparaten, Fire Tablets, Fire Phones en Microsoft Xbox 360-consoles hebben hun eigen instellingen voor ouderlijk toezicht.

• Ga naar Account en instellingen.
  • Selecteer Instellingen in het menu van de Prime Video-app voor Android of iOS en selecteer vervolgens Ouderlijk toezicht en daarna Prime Video-pincode wijzigen.
  • Voer een pincode in en klik vervolgens op Opslaan.

Notitie: Prime Video-pincodes zijn alleen van toepassing op het apparaat waarvoor ze zijn ingesteld.