Mobiele apparaten met de Prime Video-app

De Prime Video-app is beschikbaar voor apparaten met Android en iOS.

Notitie: Ondersteunde functies verschillen, afhankelijk van het specifieke model en de configuratie van het mobiele apparaat dat wordt gebruikt. Niet alle Prime Video-titels ondersteunen alle functies.

Android-apparaten

• Kwaliteit van streamingvideo: tot Ultra HD
  • Geluidskwaliteit: tot 5.1 surround sound, Dolby Atmos
  • Ondertiteling: Ja
  • Live streaming: Ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Audiobeschrijving: Ja
  • Ondersteuning van liveadvertenties: Ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: Ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteuningswebsite: https://support.google.com/android/

iOS-apparaten (iPhone, iPad en iPod touch)

• Kwaliteit van streamingvideo: tot HD
  • Geluidskwaliteit: stereo
  • Ondertiteling: Ja
  • Audiobeschrijving: Ja
  • Live streaming: Ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteuning van liveadvertenties: Ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: Ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteuningswebsite - https://support.apple.com