1. Mijn account

Ondersteuning voor Copa do Brasil

Dit moet je doen als je problemen hebt met het bekijken van live uitzendingen van de Copa do Brasil op Prime Video.

Vragen en antwoorden

1) Moet ik extra betalen om Copa do Brasil te kijken op Prime Video?

Prime-leden in Brazilië hebben gratis toegang tot live-uitzendingen van Copa do Brasil op Prime Video. Niet-Prime-leden kunnen een gratis proefperiode van 30 dagen voor Prime starten (R$ 9,90/maand of R$ 89,00/jaar). Je kunt je lidmaatschap op elk gewenst moment opzeggen. Ga voor meer informatie naar: https://www.amazon.com.br/prime

2) Welke wedstrijden zijn beschikbaar op Prime Video?

Prime-leden in Brazilië kunnen bepaalde wedstrijden van Copa do Brasil live bekijken op Prime Video in HD. Prime Video zal exclusief 40 wedstrijden uitzenden tijdens de eerste 3 rondes en 14 niet-exclusieve wedstrijden tijdens de kwart-, halve en hele finales. Ga voor meer informatie over het volledige schema naar de pagina Veelgestelde vragen.

3) Waar kan ik de live-uitzendingen van Copa do Brasil vinden op Prime Video?

Ga naar de Prime Video app op je apparaat en je vindt de wedstrijden onder 'Live en aankomende evenementen' of ga naar je Prime Video app en zoek naar 'Copa do Brasil'.

4) Hoe installeer ik Prime Video op mijn apparaten?

De Prime Video-app is beschikbaar op verschillende televisies, Amazon-apparaten, mobiele apparaten, Blu-ray-spelers, gameconsoles en streamingmedia-apparaten. Open de appstore van je apparaat om de Prime Video-app te downloaden en te installeren. Open de Prime Video-app. Registreer je apparaat door Registreren te selecteren op de Amazon-website. Je krijgt een code die je moet invoeren op een bepaalde website. Op sommige apparaten kun je Aanmelden en beginnen met kijken met je Amazon-accountgegevens.

5) Kan ik Copa do Brasil livestreamen op elk apparaat?

Ga naar deze pagina voor algemene richtlijnen. Je kunt deze wedstrijden online streamen via je webbrowser, tv's met internet, blu-ray-spelers, settopboxen, Fire-tablets en andere compatibele apparaten. Je kunt met hetzelfde Amazon-account maximaal drie video's tegelijk streamen. Je kunt dezelfde video naar maximaal twee apparaten tegelijk streamen.

6) Kan ik Copa do Brasil kijken als ik op reis ben?

Copa do Brasil-wedstrijden zijn alleen beschikbaar voor klanten in Brazilië. Alle andere internationale locaties komen niet in aanmerking.

7) Hoe kan ik wedstrijden inhalen die ik heb gemist?

Herhalingen van wedstrijden zijn op korte termijn beschikbaar na afloop van elke wedstrijd.

8) Ik krijg een locatiefout als ik probeer te kijken?

Copa do Brasil-wedstrijden zijn alleen beschikbaar voor klanten in Brazilië. Alle andere internationale locaties komen niet in aanmerking. Prime Video ondersteunt geen streaming van content via een Virtual Private Network (VPN) of proxy-verbinding. Als je Prime Video wilt bekijken, moet je deze services uitschakelen op je apparaat of overschakelen naar een andere beschikbare verbinding.

9) Mijn stream is vertraagd, hoe kan ik dit verminderen?

Hoewel alle apparaten zijn geoptimaliseerd voor een vloeiende en heldere kijkervaring, hebben sommige apparaten minder vertraging tussen de live wedstrijd en je stream. We raden aan een Fire TV, Apple TV, iOS- of Android-apparaat te gebruiken.

10) Ik heb problemen met streamen, wat kan ik doen?

Als je problemen hebt met het bekijken van live-streams of -evenementen op Prime Video, zorg er dan voor dat je kijkt op een ondersteund apparaat en dat je voldoende downloadsnelheid hebt. Prime Video beveelt een minimale downloadsnelheid aan van 1MB/s voor SD-content en 5MB/s voor HD-content. Prime Video biedt de hoogst mogelijke kwaliteit streamingervaring op basis van de beschikbare bandbreedte.

Als je problemen ondervindt met trillen/bewegen van de video, raden wij je aan om de bewegingsinstelling van je tv uit te schakelen. Deze instelling kan een andere naam hebben, afhankelijk van de fabrikant van je tv. Enkele voorbeelden van de bewegingsinstelling zijn Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion en Motion Picture. Neem contact met ons op als je nog steeds problemen ondervindt.

11) Hoe kan ik mijn Fire TV Stick-apps updaten?

Je kunt je apps automatisch bijwerken door deze instructies te volgen: 1. Ga naar Instellingen en selecteer Apps. 2. Ga naar de Appstore. 3. Stel de optie in op JA om toepassingen automatisch te laten bijwerken. Als deze is ingesteld op nee, zie je in je app-bibliotheek per app de optie om deze bij te werken. De compatibele apps op je Amazon Fire TV-apparaat synchroniseren met je Cloud: Ga naar Instellingen > Mijn account > Amazon-content synchroniseren.

12) Is voor alle wedstrijden commentaar beschikbaar?

Ja. Er is volledig commentaar op elke wedstrijd van Copa de Brasil.

13) Kan ik terugspoelen, pauzeren en vooruitspoelen op mijn apparaat?

Terugspoelen, pauzeren en vooruitspoelen zijn beschikbaar op Android/iOS Mobile, web (Chrome, Firefox, Edge), Fire TV, Apple TV (3e generatie en later) en bepaalde smart-tv's. Gebruik de afspeelknoppen Vanaf begin kijken op de productpagina of in de player om de wedstrijd vanaf het begin te bekijken. Houd er rekening mee dat deze functies niet op alle apparaten worden ondersteund.

14) Hoe kan ik ondertiteling in- of uitschakelen? Is ondertiteling beschikbaar voor alle wedstrijden?

Je hebt toegang tot ondertiteling voor doven en slechthorenden (CC) (alleen Portugees (Brazilië).

15) Welke andere informatie is beschikbaar?

Ga voor meer informatie naar onze Hulp-pagina's of neem contact met ons op voor verdere hulp.