Wat je moet doen als je je niet kunt aanmelden of afmelden bij Prime Video of als je foutcodes zoals 5005 ziet.

• Zorg ervoor dat je de juiste gegevens gebruikt voor het account dat je met Prime Video wilt gebruiken.
  • Probeer het opnieuw. Soms kunnen tijdelijke verbindingsproblemen leiden tot aanmeldingsproblemen.
  • Als je je niet kunt afmelden, ga je naar Prime Video-instellingen - Je apparaten. Klik op Deregistreren naast het apparaat dat je wilt verwijderen.