Alternatieve audiotracks of audiobeschrijvingen selecteren op Prime Video op het web, Amazon-apparaten en mobiele apparaten

Veel Prime Video-titels bevatten meerdere audiotracks, waaronder alternatieve talen of audiobeschrijvingen.

1. Wanneer je een titel afspeelt, selecteer je het pictogram. Mogelijk moet je op het scherm van je apparaat tikken om toegang te krijgen tot dit menu.
  2. Selecteer de audiotrack waarnaar je wilt luisteren. Audiobeschrijvingstracks bevatten de tekst [Audiobeschrijvingen] in de naam van de audiotrack.

Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve tracks, audiobeschrijvingen of een combinatie daarvan. Het bereik van de ondersteunde functies is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.