Amazon-apparaten met de Prime Video-app

De volgende Amazon-apparaten hebben toegang tot Prime Video.

Notitie: Niet alle Prime Video-titels ondersteunen alle functies.

Fire TV/Fire TV Stick

• Kwaliteit van streamingvideo: tot Ultra HD
  • Geluidskwaliteit: tot 5.1 surround sound, Dolby Atmos
  • Ondertiteling: Ja
  • Audiobeschrijving: Ja
  • Live streaming: Ja (met softwareversie 5.2.6.0 of hoger)
  • Ondersteuning voor liveadvertenties: Ja
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: Ja

Echo-apparaten met een scherm (zoals Echo Show, Echo Spot)

• Kwaliteit van streamingvideo: Standard Definition
  • Geluidskwaliteit: stereo
  • Ondertiteling: Ja
  • Audiobeschrijving: Ja
  • Live streaming: Ja (met softwareversie 594447320 en hoger)
  • Ondersteuning voor liveadvertenties: Ja
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: Ja voor sportevenementen, Nee voor Prime Video Channels

Fire Tablet

• Kwaliteit van streamingvideo: tot HD
  • Geluidskwaliteit: tot 5.1 surround sound indien ondersteund
  • Ondertiteling: Ja
  • Audiobeschrijving: Ja (behalve voor Kindle Fire, 1e generatie)
  • Live streaming: Ja, op modellen van de 7e generatie en nieuwer
  • Ondersteuning voor liveadvertenties: Ja
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: Ja, op modellen van de 7e generatie en nieuwer