Toegang krijgen tot Prime Video via een VPN of proxy

Prime Video streaming is niet beschikbaar wanneer je verbonden bent via een VPN, proxy of deblokkeringsservice.

Fouten met VPN, proxy of deblokkering oplossen

Als je de volgende fouten ziet, is gedetecteerd dat je Prime Video probeert te streamen via een niet-ondersteund verbindingstype:

• “Schakel alle VPN- of proxyservices uit om te kijken.”
  • “Je apparaat is verbonden met internet via een HTTP-proxy of een VPN-verbinding (Virtual Private Network). Sluit alle proxyprogramma's of VPN-verbindingen of schakel deze uit en probeer het opnieuw.”
  • “De internetverbinding van je apparaat gebruikt een HTTP-proxy waardoor je geen video kunt afspelen. Sluit alle proxyprogramma's of schakel ze uit en probeer het opnieuw.”

Prime Video blijven streamen:

• Schakel alle VPN's, proxy's of deblokkeringsservices uit.
  • Controleer of de netwerkinstellingen van je apparaat zijn ingesteld op Automatisch.

Neem contact op met je internetprovider voor ondersteuning als je deze stappen hebt gevolgd en nog steeds een foutbericht ziet.

Zie Algemene voorwaarden voor Prime Video voor meer informatie.

• Internetserviceproviders - voor ondersteuning bij het deblokkeren van IP-adressen die onjuist zijn geregistreerd, kun je contact opnemen met D2C2-ISP-Support@amazon.com met gegevens van IP-reeksen en een contactpunt van je organisatie.