Prime Video kijken op Chromecast

Voor het gebruik van Google Chromecast moet je de meest recente versie van de Prime Video-app voor iOS of Android hebben.

• Selecteer het Cast-pictogram in de Prime Video-app.
  • Selecteer het Chromecast-apparaat dat je wilt gebruiken.

Notitie: Je iOS- of Android-apparaat moet zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast.

• Selecteer een titel die je wilt kijken. De titel die je hebt geselecteerd, wordt weergegeven op de tv waarmee de Chromecast is verbonden.