Als je Prime Video-titels wilt downloaden om ze offline te bekijken, heb je een Fire Tablet of de Prime Video-app voor iOS of Android nodig.

• Voor films: Selecteer de optie om de titel te downloaden vanaf de gegevenspagina.
  • Voor tv-series: Er is een optie om het hele seizoen te downloaden. Als je losse afleveringen wilt downloaden, selecteer je het downloadpictogram in de lijst met afleveringen.