Als je Prime Video-titels wilt downloaden om ze offline te bekijken, heb je een Fire Tablet of de Prime Video-app voor iOS, Android of Windows 10 nodig.

• Voor films: Selecteer de optie om de titel te downloaden vanaf de gegevenspagina.
  • Voor tv-programma's: Er is een optie om het hele seizoen te downloaden. Als je losse afleveringen wilt downloaden, selecteer je het downloadpictogram in de lijst met afleveringen. Het is momenteel niet toegestaan gedownloade content via Chromecast of Airplay af te spelen. Offline afspelen op een televisie is mogelijk met apparaten die dit ondersteunen, met behulp van de juiste adapters.