Prime Video installeren op je apparaten

Met de Prime Video-app kun je Prime Video kijken.

De Prime Video-app is beschikbaar op verschillende televisies, Amazon-apparaten, mobiele apparaten, Blu-ray-spelers, gameconsoles en streaming-media-apparaten.

1. Open de app store van je apparaat om de Prime Video-app te downloaden en te installeren.
  2. Open de Prime Video-app.
  3. Registreer je apparaat: selecteer Aanmelden en beginnen met kijken en voer de gegevens van je Amazon-account in. Je kunt ook Registreren op de Amazon-website selecteren, waar je een code krijgt die je moet invoeren.