Ondertiteling inschakelen op Prime Video op het web, Amazon-apparaten en mobiele apparaten

Schakel ondertiteling in tijdens het afspelen van een ondersteunde titel op de Amazon-website, Amazon-apparaten, mobiele telefoons en tablets.

1. Tijdens het afspelen van een titel die ondertiteling ondersteunt, selecteer je het pictogram in het afspeelmenu. Mogelijk moet je op het scherm van je apparaat tikken om toegang te krijgen tot dit menu.
  2. Selecteer de ondertiteling die je wilt zien. Als er ondertiteling beschikbaar is, wordt dit aangeduid met het pictogram. Op sommige apparaten kun je de grootte en kleur van de tekst die wordt gebruikt voor ondertitels aanpassen via het menu Instellingen voor ondertiteling . Als je apparaat dit ondersteunt, kunnen ook voorinstellingen worden gemaakt en geselecteerd.

Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve tracks, audiobeschrijvingen of een combinatie daarvan. Het bereik van de ondersteunde functies is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.