1. Mijn account

Problemen bij het afspelen van Prime Video-titels

Wat je moet doen als Prime Video-titels niet worden afgespeeld of als je foutcodes ziet zoals 1007, 1022, 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7230, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306, 8020, 9003, 9074.

• Sluit de Prime Video-app op je apparaat (of in je webbrowser, als je op een computer kijkt).
  • Start je computer of verbonden apparaat opnieuw op.
  • Zorg ervoor dat je apparaat of webbrowser de nieuwste updates heeft.

Als je updates in de Chrome-webbrowser wilt uitvoeren, voer je chrome://settings/help in de adresbalk in om een automatische controle op updates te activeren. Je kunt ook op het menupictogram klikken, naar Help gaan en vervolgens op Over Google Chrome klikken om te controleren op updates.

Voor updates van de Firefox-webbrowser klik je op het menupictogram, ga je naar Help en klik je daarna op Over Firefox om te controleren op updates.

Voor updates op Fire Tablet-apparaten open je het menu Instellingen en selecteer je Apparaatopties > Systeemupdates > Updates: Nu controleren.

Voor updates op Fire TV-apparaten open je het menu Instellingen en selecteer je Mijn Fire TV > Over > Op systeemupdates controleren.

• Zorg dat je niet hetzelfde account op meerdere apparaten gebruikt. Je kunt dezelfde titel slechts naar twee apparaten tegelijk streamen.
  • Zorg dat elk extern apparaat op je tv of scherm is aangesloten met behulp van een HDMI-kabel die compatibel is met HDCP 1.4 (voor HD-content) of HDCP 2.2 (voor UHD- en/of HDR-content).
  • Onderbreek andere internetactiviteiten, vooral als andere apparaten tegelijkertijd het netwerk gebruiken.
  • Controleer je internetverbinding. Mogelijk moet je het verbonden apparaat en/of de router opnieuw opstarten.
  • Als je verbinding met internet kunt maken op andere apparaten, moet je de DNS-instellingen van je verbindingsapparaat updaten. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor meer informatie.
  • Deactiveer alle VPN's of proxyservers.