1. Mijn account

Ondersteuning voor UEFA Champions League

Dit moet je doen als je problemen hebt met het bekijken van live uitzendingen van de UEFA Champions League op Prime Video.

Vragen en antwoorden

1) Moet ik extra betalen om UEFA Champions League op Prime Video te bekijken?

Prime-leden in Italië kunnen de UEFA Champions League zonder extra kosten op Prime Video bekijken. Niet-Prime-leden kunnen een gratis proefperiode van 30 dagen voor Prime starten (€ 4,99/maand of € 49,90/jaar). Ga voor meer informatie naar amazon.it/prime

2) Hoe kan ik me aanmelden bij Amazon Prime?

Klanten kunnen een gratis proefperiode van 30 dagen voor Amazon Prime starten of zich aanmelden voor € 4,99/maand of € 49,90/jaar. Naast de UEFA Champions League kunnen Prime-klanten profiteren van meerdere andere voordelen, zoals gratis Premium-verzending, exclusieve deals en aanbiedingen, Amazon Originals, films, tv-series en meer dan 2 miljoen nummers zonder advertenties. Ga voor meer informatie naar amazon.it/prime.

3) Welke wedstrijden van de UEFA Champions League zijn live beschikbaar op Prime Video?

In het seizoen 2022-23 zal Prime Video de topwedstrijd blijven uitzenden op woensdagen van elke UEFA Champions League wedstrijd vanaf Play-Offs tot aan de halve finales. Aan deze wedstrijd zal worden deelgenomen door een Italiaans team, zolang er een Italiaans team in de competitie zit. Daarnaast zal Prime Video ook de UEFA Super Cup uitzenden op woensdag 10 augustus 2022, 21:00 uur (GMT2).

4) Waar kan ik live-uitzendingen van de UEFA Champions League bekijken?

Ga naar de Prime Video-app op je apparaat en je ziet wedstrijden onder 'live- en aankomende evenementen'. Je kunt ook naar de homepage van primevideo.com gaan en op Prime Video klikken, waar je een link ziet naar 'live- en aankomende evenementen'. Je kunt ook naar je Prime Video app (of de primevideo.com-homepage) gaan en zoeken naar 'UEFA Champions League'. Raadpleeg de UEFA Champions League-landingspage voor alle content Ondersteunde apparaten.

5) Wat is de volgende live wedstrijd van de UEFA Champions League op Prime Video?

Voor informatie over de volgende live-wedstrijd van de UEFA Champions League op Prime Video ga je hier naar de UCL-hubpagina.

6) Welke andere content kan ik naast live-wedstrijden bekijken?

Direct na de live wedstrijd op woensdag wordt op Prime Video een programma met hoogtepunten uitgezonden. In dit programma zijn de hoogtepunten te zien van alle wedstrijden die op woensdag worden gespeeld. Wanneer het liveprogramma met hoogtepunten is afgelopen, blijft het als video on-demand beschikbaar tot donderdag 00:00 uur CET op Prime Video.

Ongeveer 30 minuten na het laatste fluitsignaal zijn een volledige herhaling en hoogtepunten (kort en uitgebreid) van de live-wedstrijd beschikbaar. Opzichzelfstaande fragmenten van alle wedstrijden op dinsdag en woensdag zijn eveneens ongeveer 30 minuten na het laatste fluitsignaal tot donderdag 24:00 CET beschikbaar als video on-demand.

Ook andere spannende UEFA Champions League-programma's en Amazon Originals zijn als video on-demand beschikbaar.

7) Ik heb problemen met streamen, wat kan ik doen?

Controleer eerst de snelheid van de bandbreedte van je apparaat. Voor de beste gebruikerservaring bij live streaming raadt Prime Video een minimale downloadsnelheid aan van 1 Mbps voor SD en 5 Mbps voor HD. Prime Video biedt de hoogst mogelijke kwaliteit streamingervaring op basis van de beschikbare bandbreedte. Als je problemen ondervindt met trillen/bewegen van de video, raden wij je aan om de bewegingsinstelling van je tv uit te schakelen. Deze instelling kan een andere naam hebben, afhankelijk van de fabrikant van je tv. Enkele voorbeelden van de bewegingsinstelling zijn Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion en Motion Picture. Neem contact met ons op als je nog steeds problemen ondervindt.

8) Mijn stream is vertraagd, hoe kan ik dit verminderen?

Hoewel alle apparaten zijn geoptimaliseerd voor een vloeiende en heldere kijkervaring, hebben sommige apparaten minder vertraging tussen de live-wedstrijd en je stream. We raden aan een Fire TV-, iOS- of Android-apparaat te gebruiken voor de beste kijkervaring.

9) Welke apparaten ondersteunen jullie? Welke apparaten kan ik gebruiken om wedstrijden van de UEFA Champions League live te streamen?

Bekijk de UEFA Champions League thuis of onderweg op honderden compatibele apparaten. Stream vanaf internet of gebruik de Prime Video-app op je smartphone, tablet, settopbox, gameconsole of smart-tv. Ga hier naar het gedeelte Ondersteunde apparaten voor een volledige lijst van compatibele apparaten.

10) Kan ik de wedstrijden van de UEFA Champions League in cafés en kroegen bekijken?

De Topwedstrijd op woensdag is beschikbaar in de Sky Pubs in Italië die het betreffende pakket hebben aangeschaft. Neem contact op met je lokale café omdat de beschikbaarheid kan variëren, afhankelijk van hun inrichting en lockdown-beperkingen. Als je een café of andere horecagelegenheid uitbaat en je de wedstrijden aan je klanten wilt laten zien, moet je het Sportsbar-pakket of internationale pakket .

11) Kan ik wedstrijden van de UEFA Champions League bekijken terwijl ik op reis ben?

Prime-leden die in Italië wonen, kunnen live-voetbalwedstrijden, herhalingen en hoogtepunten bekijken als ze binnen de Europese Unie reizen. Alle andere internationale locaties worden niet ondersteund.

12) Vanaf welke locaties kan ik wedstrijden van de UEFA Champions League bekijken op Prime Video?

De UEFA Champions League op Prime Video is beschikbaar voor Prime-leden in Italië (waaronder San Marino en Vaticaanstad).

13) Ik krijg een locatiefout wanneer ik probeer te kijken.

Wedstrijden in de UEFA Champions League op Prime Video zijn alleen beschikbaar voor Prime-leden die in Italië wonen (waaronder San Marino en Vaticaanstad), wanneer ze streamen vanuit Italië of binnen de Europese Unie. Klanten die op andere internationale locaties wonen, komen niet in aanmerking. Prime Video ondersteunt geen streaming van content via Virtual Private Networks (VPN) of proxy-verbindingen. Als je Prime Video wilt bekijken, moet je deze diensten uitschakelen voor je apparaat of overschakelen naar een andere beschikbare verbinding.

14) Is voor alle wedstrijden commentaar beschikbaar?

Ja, er is een volledig commentaar in hetItaliaans op elke wedstrijd. Er is een alternatieve geluidoptie beschikbaar via de audio-instellingen waarmee je de live-uitzending kunt aanpassen.

15) Waarom heb ik geen toegang tot live-sportevenementen op mijn apparaat?

De volgende apparaten ondersteunen geen live-streaming op Prime Video, waardoor je dit niet op deze apparaten kunt kijken:

• LG Hawaii-tv: bepaalde modellen uit 2015 en eerder.
  • Sony Bravia-tv: bepaalde modellen uit 2015 en eerder.
  • Sony Bravia blu-rayspeler.
  • Xbox 360-gameconsole.

16) Kan ik terugspoelen, pauzeren en vooruitspoelen op mijn apparaat?

Terugspoelen, pauzeren en vooruitspoelen zijn beschikbaar op Android-/iOS Mobile, in browsers (Chrome, FireFox, Edge), via Fire TV, via Google Chromecast, via Apple TV (3e generatie en later) en op bepaalde smart-tv's. Gebruik de afspeelknop Vanaf het begin bekijken op de productpagina of in de speler om de wedstrijd vanaf het begin te bekijken. Houd er rekening mee dat deze functies niet op alle apparaten worden ondersteund.

17) Hoe kan ik ondertiteling in- of uitschakelen?

Je kunt de ondertiteling in- en uitschakelen door op 'omhoog' te klikken op je afstandsbediening en de ondertitelingsopties te selecteren. Op sommige apparaten ziet het ondertitelpictogram eruit als een dialoogvenster, maar het kan ook als menuoptie worden weergegeven onder 'Ondertiteling' op de productpagina van de video.

18) Kan ik statistieken, opstellingen enz. zien terwijl ik wedstrijden van de UEFA Champions League kijk? Wat zijn de X-Ray-functies die beschikbaar zijn voor de wedstrijden van de UEFA Champions League?

Ja. X-Ray-functies zijn beschikbaar op alle ondersteunde clients (FTV, Android, iOS en internet). Selecteer tijdens het afspelen de optie 'Stats en hoogtepunten' op smartphones, tablets en internet om wedstrijdstatistieken in real time te bekijken, zoals doelpunten, balbezit, schoten op het doel, hoekschoppen, kaarten, afgelegde afstanden, voltooide passes en nog veel meer. Navigeer op Fire TV tijdens het afspelen naar de afspeelbediening en druk op de omhoog-knop op de Fire TV-afstandsbediening om toegang te krijgen tot X-Ray-functies.

Ja, X-Ray voor live-sportevenementen biedt aanvullende informatie zoals realtime statistieken, live-commentaar, team- en spelersinformatie en meer terwijl je kijkt. Je hebt toegang tot X-Ray op de volgende apparaten:

• Fire TV: klik op de knop omhoog op je Fire TV-afstandsbediening.
  • iOS/Android-telefoons: draai je apparaat verticaal of tik op de X-Ray-knop in de linkerbovenhoek van het scherm.
  • iOS/Android-tablets: draai je apparaat verticaal of tik op de X-Ray-knop in de linkerbovenhoek van het scherm.
  • Internet: klik op 'statistieken en highlights.'

19) Welke andere informatie is beschikbaar?

Ga naar onze hulp-pagina's hier, of neem voor verdere hulp contact met ons op.