Prime Video-systeemvereisten voor computers

Prime Video is beschikbaar via een webbrowser op een computer met Windows, Mac OS, Chrome OS of Linux.

Notitie: Niet alle Prime Video-titels ondersteunen alle functies.

Als je toegang wilt tot Prime Video, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van een van de volgende webbrowsers gebruikt:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Opera

Prime Video-weergave wordt ondersteund in deze webbrowsers. Als je een ander besturingssysteem dan Windows of Mac OS gebruikt, is weergave beperkt tot Standard Definition.

Webbrowsers

• Geluidskwaliteit: stereo
  • Ondertiteling: Ja
  • Audiobeschrijving: Ja
  • Live streaming: Ja
  • Ondersteuning voor liveadvertenties: Ja
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: Ja