Ondertiteling inschakelen op Prime Video op aangesloten apparaten

Schakel ondertiteling in tijdens het afspelen van een ondersteunde titel op apparaten zoals smart-tv's, settopboxes en gameconsoles.

Je moet de taal selecteren waarin je de ondertiteling wilt weergegeven voor je gaat afspelen. Druk op het scherm Overzicht van de titel op omhoog en rechts om Ondertiteling te selecteren. Als er ondertiteling beschikbaar is, wordt dit aangeduid met het pictogram.

1. Tijdens het afspelen van een titel die ondertiteling ondersteunt, selecteer je het pictogram in het afspeelmenu. Je moet mogelijk op de Enter-knop op je afstandsbediening of op een gamecontroller drukken om toegang te krijgen tot dit menu.
  2. Je kunt ook de grootte en kleur van de tekst die wordt gebruikt voor ondertitels aanpassen via het menu Instellingen voor ondertiteling . Als je apparaat dit ondersteunt, kunnen ook voorinstellingen worden gemaakt en geselecteerd.

• Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve tracks, audiobeschrijvingen of een combinatie daarvan. Het bereik van de ondersteunde functies is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.
    • Roku-apparaten ondersteunen geen voorinstellingen voor ondertiteling - deze moeten worden bewerkt in het menu Instellingen op je Roku-apparaat.
    • Voor het beheer van ondertiteling voor Apple TV zijn alternatieve stappen vereist. Bezoek de volgende link voor meer informatie https://support.apple.com/HT202772