1. Mijn account

Prime Video-profielen aanmaken en beheren op iOS- en Android-apparaten en Fire Tablets

Je kunt Prime Video-profielen aanmaken en beheren via de Prime Video-app op je iOS-apparaten, Android-apparaten en Fire Tablets.

Je kunt in Prime Video maximaal zes gebruikersprofielen hebben (het standaardprofiel en vijf extra profielen voor volwassenen of kinderen) op één Amazon-account.

Een Prime Video-profiel aanmaken en beheren (bewerken/verwijderen) via de Prime Video-app op iOS-apparaten, Android-apparaten en Fire Tablets:

• Klik op het Profiel-pictogram boven in het scherm van je Prime Video-app.
  • Klik op de profielnaam om het vervolgkeuzemenu te openen en selecteer vervolgens +Nieuw om een nieuw profiel aan te maken of Profielen bewerken om bestaande profielen te bewerken of te verwijderen.