1. Mijn account

Een Prime Video-pincode instellen op Android en Android Auto & motor

Als je een pincode voor Prime Video-account instelt, kun je beperkingen instellen voor je account.

Fire TV-apparaten hebben hun eigen instellingen voor ouderlijk toezicht.

Een Prime Video-PIN instellen:

• Tik in de Prime Video-app voor Android (of Android Auto & motor) op het pictogram Profielen bovenaan het scherm en selecteer vervolgens het pictogram Instellingen. Tik daar op Ouderlijk toezicht en vervolgens op Prime Video PIN.
  • Voer het wachtwoord van je Amazon-account in en tik vervolgens op Wijzigen.
  • Voer een pincode in en tik op Opslaan.
    Opmerking: Als je de pincode van je Prime Video-account in de Prime Video-app voor Android (of Android Auto & motor) instelt of wijzigt, worden beperkingen niet automatisch ingeschakeld. Als je de beperkingen wilt inschakelen, tik je op het Profiel-pictogram en vervolgens op Instellingen en selecteer je Ouderlijk toezicht. Je kunt kiezen tussen Aankoopbeperkingen en Toegangsbeperkingen. Aankoopbeperkingen zijn van toepassing op alle apparaten die bij een Prime Video-account zijn geregistreerd, terwijl weergavebeperkingen alleen van toepassing zijn op de apparaten die je hebt geselecteerd.