1. Mijn account

Als je Prime Video-titels wilt downloaden om ze offline te bekijken, heb je een Fire Tablet of de Prime Video-app voor iOS, Android, macOS of Windows 10 nodig.

Als je Prime Video-titels wilt downloaden, open je de Prime Video-app op je apparaat en zoek je de titel die je wilt downloaden. In de Prime Video-app voor Android en Windows 10 kun je selecteren waar je gedownloade titels wilt opslaan. We raden af downloads op te slaan op een USB-station.

• Voor films: Selecteer de optie om de titel te downloaden vanaf de gegevenspagina.
  • Voor tv-programma's: Er is een optie om het hele seizoen te downloaden. Als je losse afleveringen wilt downloaden, selecteer je het downloadpictogram in de lijst met afleveringen.
    Het is momenteel niet toegestaan gedownloade content via Chromecast of Airplay af te spelen. Offline afspelen op een televisie is mogelijk met ondersteunde apparaten, met behulp van de juiste adapter.