1. Mijn account

Prime Video installeren op je apparaten

Met de Prime Video-app kun je Prime Video kijken.

De Prime Video-app is beschikbaar op verschillende televisies, Amazon-apparaten, mobiele apparaten, Blu-ray-spelers, gameconsoles en streamingmedia-apparaten.

1. Open de appstore van je apparaat om de Prime Video-app te downloaden en te installeren.
  2. Open de Prime Video-app.
  3. Registreer je apparaat door Registreren op de Amazon-website te selecteren. Je krijgt een code die je moet invoeren op een bepaalde website.
    Sommige apparaten tonen een QR-code die je kunt scannen met je mobiele apparaat of bieden de optie Aanmelden en beginnen met kijken met je Amazon-accountgegevens.