1. Mijn account

Mobiele apparaten met de Prime Video-app

De Prime Video app is beschikbaar voor mobiele apparaten met Android, iOS en Windows.

Opmerking: Ondersteunde functies verschillen, afhankelijk van het specifieke model en de configuratie van het mobiele apparaat dat wordt gebruikt. Niet alle Prime Video-titels ondersteunen alle functies.

Android-apparaten

• Kwaliteit van streamingvideo: tot Ultra HD
  • Geluidskwaliteit: tot 5.1 surround sound, Dolby Atmos
  • Ondertiteling: ja
  • Livestreaming: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Audiobeschrijving: ja
  • Ondersteuning van liveadvertenties: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteunde profielen: ja
  • Ondersteuningswebsite: https://support.google.com/android/

iOS-apparaten (iPhone, iPad en iPod Touch)

• Kwaliteit van streamingvideo: tot HD
  • Geluidskwaliteit: stereo
  • Ondertiteling: ja
  • Audiobeschrijving: ja
  • Livestreaming: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteuning van liveadvertenties: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteunde profielen: ja
  • Ondersteuningswebsite: https://support.apple.com/

Amazon Prime Video voor Windows (Windows 10/11)

• Kwaliteit van streamingvideo: tot HD
  • Geluidskwaliteit: stereo
  • Ondertiteling: ja
  • Audiobeschrijving: ja
  • Live streaming: ja (wanneer verbonden met internet)
  • Ondersteuning voor liveadvertenties: ja (wanneer verbonden met internet)
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: ja (wanneer verbonden met internet)
  • Ondersteunde profielen: ja

Android Auto & motor

• Kwaliteit van streamingvideo: tot Ultra HD
  • Geluidskwaliteit: tot 5.1 surround sound, Dolby Atmos
  • Ondertiteling: ja
  • Audiobeschrijving: ja
  • Livestreaming: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteuning van liveadvertenties: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Kanalen die advertenties ondersteunen: ja (met de nieuwste Prime Video-app)
  • Ondersteunde profielen: ja
  • Ondersteuningswebsite: https://support.google.com/googleappsincar
  • Opmerking: de app is momenteel alleen beschikbaar voor bepaalde auto‘s van Polestar, Renault en Volvo.