1. Mijn account

Alternatieve audiotracks of audiobeschrijvingen selecteren op Prime Video op het web, Amazon-apparaten en mobiele apparaten

Veel Prime Video-titels bevatten meerdere audiotracks, waaronder alternatieve talen of audiobeschrijvingen.

1. Selecteer tijdens het afspelen van een titel het pictogram voor ondertiteling . Mogelijk moet je op het scherm van je apparaat tikken om toegang te krijgen tot dit menu.
  2. Selecteer de audiotrack waarnaar je wilt luisteren. Audiobeschrijvingstracks bevatten de tekst [Audiobeschrijvingen] in de naam van de audiotrack.

Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve audiotracks, audiobeschrijvingen of een combinatie van deze functies. Welke functies worden ondersteund, is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.