1. Mijn account

Alternatieve audiotracks of audiobeschrijvingen selecteren op Prime Video op aangesloten apparaten

Veel Prime Video-titels bevatten meerdere audiotracks, waaronder alternatieve talen of audiobeschrijvingen.

1. Terwijl de titel wordt afgespeeld, druk je op de pijl omhoog op de afstandsbediening en selecteer je Audio en talen. Select de gewenste audiotrack in de lijst. Audiobeschrijvingstracks bevatten de tekst [Audiobeschrijving] in de naam van de audiotrack.

Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve audiotracks, audiobeschrijvingen of een combinatie van deze functies. Welke functies worden ondersteund, is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.