Skapa och hantera Prime Video-profiler på Fire TV

Du kan skapa och hantera Prime Video-profiler via Prime Video-appen på dina Fire TV-enheter.

Du kan ha upp till sex användarprofiler (standardprofilen plus upp till fem ytterligare profiler, antingen för vuxna eller barn) i Prime Video på ett enda Amazon-konto.

Skapa och hantera (redigera/radera) en Prime Video-profil via Prime Video-appen på Fire TV:

• Du kan välja och redigera profiler första gången Prime Video-appen startas. Annars kan du:
  • Välja profilikonen längst upp på menyn på skärmen.
  • Välja en annan profil om du vill växla mellan profiler.
  • Om du vill redigera en befintlig profil i den här menyn kan du annars använda din Fire TV-fjärrkontroll för att välja den profil du vill redigera och därefter välja Redigera profil. Om du väljer Ny kommer du till skärmen för att skapa en ny profil.