Problem med Prime Video, felkod 7235

Det här gör du om du ser felkod 7235 på Prime Video.

1. Kontrollera att webbläsaren Chrome för datorn är helt uppdaterad. Sök efter tillgängliga webbläsaruppdateringar genom att gå till Inställningar > Om Chrome.
    Du uppmanas att ladda ner och installera alla tillgängliga uppdateringar.
  2. I webbläsaren Chrome skriver du chrome://components i adressfältet och trycker på returtangenten.
    Klicka på Sök efter uppdatering under Widevine Content Decryption Module och installera alla tillgängliga uppdateringar.

Om uppdateringen av webbläsaren Chrome inte fungerar kan de här stegen vara till hjälp:

• Öppna Google Chrome-menyn (ikonen med tre punkter.)
  • Välj Inställningar.
  • Välj Säkerhet och integritet på menyn.
  • Välj Webbplatsinställningar.
  • Bläddra nedåt och välj Ytterligare innehållsinställningar.
  • Välj Skyddade innehålls-id:n.
  • Se till att Webbplatser kan spela upp skyddat innehåll och Webbplatser får använda identifierare för att spela upp skyddat innehåll är valda och starta sedan om webbläsaren.