Ställa in begränsningar för Prime Video på Android och Android Automotive

Prime Video-begränsningar gör att du kan begränsa uppspelning av innehåll på Prime Video-enheter.

Fire TV-enheter har egna inställningar för föräldrakontroller.

Så här ställer du in begränsningar:

• I Prime Video-appen för Android (eller Android Automotive) väljer du profilikonen högst upp på skärmen och sedan på ikonen för inställningar. Välj Föräldrakontroller och sedan Visningsbegränsningar.
  • Välj en åldersgräns och de enheter som du vill att de ska gälla för och klicka sedan på Spara.
    Observera: Visningsbegränsningar gäller endast för de enheter som angetts i inställningarna. Köpbegränsningar gäller för alla profiler på kontot.