Ställa in en Prime Video-pinkod på iOS

Om du skapar en pinkod för ditt Prime Video-konto kan du ange begränsningar för profiler på kontot.

Fire TV-enheter har egna inställningar för föräldrakontroller.

Skapa en pinkod för Prime Video-profil / konto:

• I Prime Video-appen för iOS trycker du på profilikonen högst upp på skärmen och sedan på ikonen för inställningar. Därifrån trycker du på Föräldrakontroller och sedan på Prime Video-pinkoden.
  • Ange lösenordet för ditt Amazon-konto när du blir ombedd att göra det.
  • Ange en pinkod och tryck sedan på Spara.
    Observera: Om du skapar eller ändrar pinkoden för ditt Prime Video-konto i Prime Video-appen för iOS betyder det inte att begränsningar automatiskt aktiveras. Om du vill aktivera begränsningarna klickar du på Profilikonen och sedan Inställningar och väljer Föräldrakontroller. Du kan välja mellan Köpbegränsningar och åtkomstbegränsningar. Köpbegränsningar gäller för alla enheter som är registrerade på ett Prime Video-konto men visningsbegränsningarna gäller endast för de enheter du har valt i föräldrakontrollerna.