Vad är Prime Video?

Läs mer om Prime Video och vad som krävs för att komma åt tjänsten.

Prime Video erbjuder tillgång till digitala filmer och TV-program med ett månatligt medlemskap.

Prime Video finns i över 200 länder och territorier. Allt du behöver är ett Amazon-konto, ett Prime Video- eller Amazon Prime-medlemskap och en kompatibel ansluten enhet.

För att visa tillgängliga medlemskapsalternativ, gå till primevideo.com. För mer information, gå till Om Prime Video-medlemskap.

Med ett behörigt medlemskap kan du titta på filmer och TV-program från Prime Video-webbplatsen på din dator eller via Prime Video-appen. Prime Video-appen är tillgänglig på följande enheter:

• Smarttelefoner och surfplattor med Android
  • iOS-enheter (iPhone, iPad och iPod touch)
  • Apple TV
  • Smart TV-apparater (stöder modeller från Samsung, Sony & LG)
  • Fire TV Stick Basic Edition
  • Fire Tablets
  • PlayStation-konsoler
  • Xbox One-konsoler

För att lära dig mer om sätt att titta på, gå till Installera Prime Video på din enhet.

Du kan bläddra bland titlar som du kan titta på med Prime Video från Prime Video-webbplatsen eller direkt på din enhet.

Prime Video-webbplatsen och Prime Video-mobilapparna är tillgängliga på följande språk:

Engelska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska (Brasilien), nederländska, polska, hinduiska, danska, svenska, norska, tamil och telugu.

För många Prime Video-titlar kan du välja flerspråkiga undertexter och ljuddubbning för videouppspelning på följande språk:

Engelska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska (Brasilien), japanska, nederländska, polska, hinduiska, danska, svenska, norska, tamil och telugu.

Prime Video-valet ändras alltid och innehåller populära filmer och TV-program, Amazon Originals och mer. För ytterligare information, gå till Titta på Prime Video.