Systemkrav för datorer

Läs om systemkraven för att titta på Prime Video via datorns webbläsare.

Datorns hårdvara

Intel Core 2 Duo Processor (eller motsvarande)

Datorns operativsystem

• Windows 7 eller senare
  • Mac OS 10.7 eller senare
  • Du kan använda Chrome för att titta på Prime Video under Linux/UNIX operativsystem (inklusive Chrome OS); däremot är uppspelning begränsat till Standard Definition (SD).

Internetanslutning

• Videor i Standard Definition (SD): 900 Kbit/s
  • Videor i High Definition (HD): 3,5 Mbit/s

Anm: Prime Video-strömning stöds inte via VPN-nät eller proxyanslutningar. Om du vill titta på Prime Video måste du inaktivera dessa tjänster för din enhet eller försöka växla till en annan tillgänglig anslutning.

Webbläsare

• Chrome (version 62 eller senare)
  • Firefox (version 53 eller senare)
  • Internet Explorer (version 11 eller senare)
  • Microsoft Edge i Windows 10
  • Safari (version 10 eller senare på Mac OS 10.12.1 eller senare)
  • Opera (version 37 eller senare)

Anm: Firefox ESR stöds inte för tillfället. Firefox ESR (Version 60) kommer att stödjas när det är tillgängligt för allmänheten, vilket borde ske den 1 maj 2018.

Tips: För att titta på Prime Video på din dator rekommenderar vi att du använder en webbläsare som stöder vår HTML5-videospelare. HTML5-spelaren är optimerad för att fungera med Prime Video-tjänst och använder inte separata webbläsare för att spela upp videoinnehåll. Det stöder också videofunktioner som automatisk uppspelning och uppspelning i 1080p High Definition.

Webbläsartillägg

Om du använder en webbläsare eller webbläsarversion som inte stöder vår HTML5-spelare, kan du komma åt Prime Video med hjälp av Microsoft Silverlight.

Silverlight är ett webbläsartillägg som används för att spela upp Prime Video-innehåll i Safari och vissa versioner av Internet Explorer. Du kommer normalt att se uppmaning om installation eller aktivering på skärmen om Silverlight krävs för din webbläsare.

Den minsta stödda versionen av Silverlight är 5.1. För att installera den senaste versionen, gå till Hämta Microsoft Silverlight .

Tips: Om du har problem med att aktivera Silverlight måste du kontrollera att inställningarna för dina webbläsartillägg inte är inställda till att "Aldrig aktivera" Silverlight. För att komma åt Silverlight från din webbläsare kan du behöva ändra dessa inställningar till "Fråga för att aktivera" eller "Aktivera alltid".