Så här startar du ett Prime Video-medlemskap eller en kostnadsfri provperiod

Läs om hur du startar ett Prime Video-medlemskap eller en kostnadsfri provperiod.

Du kan starta ett Prime Video-medlemskap på Prime Videos webbplats eller en kompatibel Android- eller iOS-enhet.

Du måste slutföra dessa steg:

1. Skapa ett Amazon-konto eller logga in

Du behöver ett Amazon-konto för att komma åt Prime Video. Du kommer att uppmanas att Logga in på ditt konto som ett första steg.

Har du redan ett Amazon-konto?

Om du redan har ett Amazon-konto kan du ange informationen för det kontot och välja Logga in.

Behöver du skapa ett Amazon-konto?

Om du inte har något konto, välj alternativet Skapa ditt Amazon-konto. Följ instruktionerna på skärmen för att ange namn, e-postadress/telefonnummer och ett nytt lösenord.

Anm: Om du registrerar dig från en kompatibel Android- eller iOS-enhet kan du betala med en Google-betalningsmetod eller via iTunes.

2. Välj en betalningsmetod

Välj ditt bostadsland (om du blir ombedd att göra det) och ange din faktureringsinformation.

Du kan välja en betalningsmetod som redan sparats i din Amazon Wallet eller lägga till nya betalningsuppgifter.

Stödda betalningsmetoder inkluderar internationella kredit- och betalkort.

Om du bor i Brasilien kan du även betala med lokal valuta och nationella kort. För mer information, gå till Ändringar av Prime Video-prenumerationer för Brasilien

Anm: Betalningsinformation krävs för att starta en kostnadsfri provperiod. I slutet av den kostnadsfria provperioden debiteras din medlemsavgift automatiskt med den betalningsmetoden du väljer under din registrering. Om du inte vill debiteras kan du dock avbryta din provperiod innan dess slutdatum från Konto och inställningar. För att läsa mer, gå till Avsluta ditt Prime Video medlemskap.

3. Bekräfta och slutför

Granska dina kontouppgifter, betalningsuppgifter och vald prenumerationsplan på bekräftelseskärmen.

Välj Bekräfta för att slutföra registreringen.

När registreringen är klar kan du börja titta på filmer och TV-program från Prime Videos webbplats eller via Prime Video-appen på dina kompatibla anslutna enheter.

För att läsa mer, gå till Installera Prime Video på din enhet och Titta på Prime Video.