Ändra betalningsmetoden för Prime Video

Läs om hur du visar och byter betalningsmetod för ditt Prime Video-medlemskap.

Du kan ändra betalningsmetoden för ditt Prime Video-medlemskap från Konto och inställningar på Prime Videos webbsida.

Gör såhär för att ändra betalningsmetoden för ditt Prime Video-medlemskap:

1. Gå till Konto och inställningar.
  2. Leta upp avsnittet Din föredragna betalningsmetod.
  3. Välj Ändra standard eller Lägg till/Redigera betalningar bredvid din betalningsmetod.
  4. Följ instruktionerna på skärmen. Du kan välja en annan betalningsmetod som sparas i ditt Amazon-konto, eller lägga till en ny betalningsmetod.

När du har sparat dina ändringar debiteras ditt Prime Video-medlemskap enligt din nya betalningsmetod vid nästa planerade förnyelsedatum.

Viktigt:
  • Om du använder Prime Video via Amazon Prime måste du hantera dina betalningsinställningar för medlemskap på din lokala Amazon-webbplats. Du kommer endast att se alternativet Redigera ditt medlemskap under Konto och inställningar på Prime Videos webbsida. Välj det här alternativet för att gå till sidan Ditt Prime-medlemskap på din lokala Amazon-webbplats, där du kan ändra dina betalningsinställningar efter behov. För ytterligare information, gå till Om Prime Video-medlemskap.
  • Om du registrerat dig för ett Prime Video-medlemskap med iTunes måste du hantera din prenumeration från Apples webbplats eller genom att kontakta Apples kundservice på https://support.apple.com/contact.