Hantera dina ljudinställningar för språk och undertexter

Läs om hur hanterar språk- och undertextinställningar för Prime Video.

Vid denna tidpunkt är användargränssnittet för Prime Videos webbplats och Prime Video-appen tillgängligt på engelska, franska, tyska, italienska, spanska och portugisiska.

För många Prime Video-titlar kan du välja undertexter och ljuddubbning på flera språk för videouppspelning på franska, italienska, spanska, tyska, japanska, portugisiska och engelska.

Ändra dina språkinställningar för videouppspelning

Du kan ställa in ett standardspråk för undertexter och ljuddubbning från videospelaren:

1. Välj Undertexter och ljud (ikonen som ser ut som en "pratbubbla") i uppspelningskontrollerna.
  2. Välj önskat undertextspråk och ljudspråk från rullmenyn.

Ändra dina språkinställningar på TV-apparater:

1. Innan uppspelning, med filmen eller TV-programmet valt, välj Undertexter eller Språk för ljud från den övre menyn.
  2. Välj önskat språk från listan med tillgängliga alternativ.

Ditt språkval används automatiskt när du spelar upp en framtida video på den här enheten om det valda språket är tillgängligt

Anm: Undertexter och ljud spelas endast upp med ditt önskade språk om det är tillgängligt för den film eller det TV-program du tittar på. För att läsa mer, gå till Aktivera undertexter och ljud på flera språk.

Anpassa layouten för undertexter

Du kan även anpassa texten som används för undertexter på Prime Video-webbplatsen:

1. Gå till Konto och inställningar.
  2. Öppna Undertexter i den övre menyn.
  3. Använd knappen Redigera för att konfigurera dina inställningar. Du kan ändra undertexternas färg, stil, storlek och mer.

Tips: Du kan även göra detta medan du tittar på en film eller ett TV-program på Prime Video-webbplatsen. Välj Undertexter och ljud (ikonen som ser ut som en "pratbubbla") i uppspelningskontrollerna och välj din föredragna layout för undertexterna från de förinställda alternativen.