Logga in

Hjälp

Information om att avsluta ditt konto

Läs om hur du avslutar ditt Amazon-konto. När ditt konto är avslutat kan du inte längre använda det för att använda Prime Video.

Om du vill avsluta ditt Amazon-konto ska du Kontakta oss för att begära att ditt konto ska avslutas.

När ditt konto har avslutats kan det inte längre användas för att komma åt Prime Video – vare sig av dig eller någon annan.

Kom ihåg:

  • Du kommer inte ha tillgång till andra webbplatser som du använder ditt konto för att logga in på (t.ex. din lokala Amazon-webbplats)
  • Du har inte tillgång till din kontohistorik eller information om Prime Video-medlemskap (inklusive betalningsinformation, medlemsavgifter etc.)
  • Kontoändringar kan inte slutföras för avslutade konton

Anm: Du behöver inte avsluta ditt konto om du bara behöver ändra dina kontouppgifter eller ta bort en betalningsmetod från din Amazon Wallet. För mer information, gå till Ändra dina kontouppgifter och Ändra betalningsmetoden för Prime Video.

Relaterade hjälpämnen